Terminsinformation – Nacka

Välkomna tillbaka från Jullovet och till en ny spännande termin i Östermalms Enskilda Musikskola. Terminsplanering för vårtermin 2018 i Nacka är följande

Terminen startar (vecka 2) tisdag den 9 januari 2018 och omfattar 16 lektioner.

Sportlovet: (vecka 9) 26 februari – 2 mars.

Påsklov: (vecka 13 och 14) mån 26 mars – fredag 6 april.

Lovdag: måndag 30 april, tisdag 1 maj.

Kristi himmelsfärds dag 10 maj, lovdag 11 maj

Vårterminens sista undervisningsvecka är (vecka 20) ons 16/5 (vecka 21) tis 22/5 tors 24/5, fre 25/5 (vecka 22) mån 28/5.

Varje elev behåller sin plats tillsvidare!
Från och med vårterminen 2017 har Nacka kommun beslutat att införa terminsavgift för undervisningen vid musikskolorna.

All avanmälan görs via samma portal (Nacka24) som anmälan gjordes. Man loggar alltså in med e-legitimation på följande sida:

https://open24.ist-asp.com/nacka/musik/Musik/Login?ref=Application

Gå därefter till Min sida, klicka på Hantera pågående kurser och Avsluta kurser. Sjukanmälan och även vid frånvaro som orsakas av skolutflykt och dylikt görs direkt till läraren. Utebliven lektion på grund av elevens frånvaro ersätts ej. Är eleven frånvarande 5 gånger i rad utan föranmälan kommer eleven automatiskt att bli avanmäld från vår skola. Avanmälan innebär att elevens lektionstid omdisponeras. En elev som blivit avanmäld är självklart välkommen tillbaka, men då på en ny lektionstid. Avanmälan måste dessutom meddelas till läraren.

I samband med enhetstaxan infördes även en enhetlig uppsägningstid på en månad för alla musikskolor i Nacka. Varje termin ordnar vi elevkonserter, som kan vara i skolan eller någon annanstans (t.ex. Orminge centrum, Dieselverkstaden, Nacka kyrka och Samklang på Musikaliska) Alla elever som vill får tillfälle att uppträda. Har ni synpunkter eller frågor, tveka inte att kontakta oss på elevkontakt@oems

En trevlig start!

önskar rektor Sonoko Kase